eRolePlay
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
eRolePlay

Eesti San Andrease Rollimäng

PealehtPealeht  Latest imagesLatest images  OtsiOtsi  RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse  

Ponn_Nadel liidri avaldus .

Go down 
+5
Susanna_Tamm
Larry
Carlo
†.VERSACE.†
Ponn
9 posters
AutorTeade
Ponn

Ponn

Postituste arv : 11

Ponn_Nadel liidri avaldus . Empty
PostitaminePealkiri: Ponn_Nadel liidri avaldus .   Ponn_Nadel liidri avaldus . EmptyTeis Okt 20, 2009 1:55 pm

Mõttetu !

Viimati muutis seda Ponn (Kolm Okt 21, 2009 9:09 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
†.VERSACE.†

†.VERSACE.†

Postituste arv : 53

PostitaminePealkiri: Re: Ponn_Nadel liidri avaldus .   Ponn_Nadel liidri avaldus . EmptyTeis Okt 20, 2009 1:56 pm

Very Happy, ise oled KaPo-s hetkel.
Tagasi üles Go down
Ponn

Ponn

PostitaminePealkiri: Re: Ponn_Nadel liidri avaldus .   Ponn_Nadel liidri avaldus . EmptyTeis Okt 20, 2009 1:57 pm

ära tule postcountima siia !!!
mul ära räägitud , et hetkel võib seal veel olla .
Tagasi üles Go down
†.VERSACE.†

†.VERSACE.†

Postituste arv : 53

PostitaminePealkiri: Re: Ponn_Nadel liidri avaldus .   Ponn_Nadel liidri avaldus . EmptyTeis Okt 20, 2009 1:59 pm

((Okei, ma räägin avaldusest siis, Politseiliidri avaldus peaks pikem ja põhjalikum olema.Kust me peaksime näiteks teada kas sa RP termineid tead.))
Tagasi üles Go down
Ponn

Ponn

PostitaminePealkiri: Re: Ponn_Nadel liidri avaldus .   Ponn_Nadel liidri avaldus . EmptyTeis Okt 20, 2009 2:01 pm

midaiganes , küll carlo teeb , kui tahab ..
Tagasi üles Go down
Carlo
Admin

Postituste arv : 76

PostitaminePealkiri: Re: Ponn_Nadel liidri avaldus .   Ponn_Nadel liidri avaldus . EmptyTeis Okt 20, 2009 2:31 pm

Minule avaldus sobib, miks peab hakkama oma avaldust pikendama mingite RP terminetega. Seega minultpoolt jah hetkel , ootama ja vaatame teiste arvamusi.
Tagasi üles Go down
Larry

Postituste arv : 36

PostitaminePealkiri: Re: Ponn_Nadel liidri avaldus .   Ponn_Nadel liidri avaldus . EmptyTeis Okt 20, 2009 2:49 pm

(( Mina ütlen ei, kuna enne sõitsime richiga haigla ette siis see võtab kohe m4-ja välja ja hakkab sihitima. Las ta parandab ennast. Kuigi ega ma ei otsusta ju. ))
Tagasi üles Go down
Ponn

Ponn

PostitaminePealkiri: Re: Ponn_Nadel liidri avaldus .   Ponn_Nadel liidri avaldus . EmptyTeis Okt 20, 2009 10:05 pm

mis siin nii kahtlast on , siis ? ise olete gängist ju miks ma ei peaks enesekaitseks võtma ? Surprised
ja kuigi susannna ütles veel ta varastas mu bike ära see eest võtsingi . mõtlesin tulete mind ära tapma Wink
Tagasi üles Go down
Susanna_Tamm

Postituste arv : 22

PostitaminePealkiri: Re: Ponn_Nadel liidri avaldus .   Ponn_Nadel liidri avaldus . EmptyKolm Okt 21, 2009 12:45 am

emh, kusjuures, ma rääkisin sinust, mitte richist ja larryst, muide, ma rääkisin bike kohta sinust, sest sina sõitsid sellega, sest eelmisest õnnetusest oli mul ju mällar.. ja siis sa tulid bikega minujuurde ... nüüd saad aru mida ma mõtlen ?

ja muide .. sa ju ei tea , et nad gängist ... nad on "Motika Entuastid .."
Tagasi üles Go down
Jack_Asten

PostitaminePealkiri: Ponni avaldus.   Ponn_Nadel liidri avaldus . EmptyKolm Okt 21, 2009 6:54 am

Mina ütlen ei kuna ta nonrp!
Tagasi üles Go down
Teile Rich, musid :D

Postituste arv : 68

PostitaminePealkiri: Re: Ponn_Nadel liidri avaldus .   Ponn_Nadel liidri avaldus . EmptyKolm Okt 21, 2009 7:07 am

Kuna mulle meeldib juba adminitega vaielda siis seda ma ka teen.
Ei soovita teda, Eile tegi nonRP. Oli sisi väike intsident ühe maffiaga (Jaapani vist). ÜHesõnaga Larry sai veits tappa ja ma päästsin ta ära. Sõitsime siis haigla juurde, Saatsin Susannale ka SMS´i, et ta nagu naine, et oskab seda arsti värki, Saime siis haigla ees kokku ja sinna tuli ka Ponn. Haaras persest m4´ja ja hakkas lampi sihtima. Kuna politsei jaoks oleme me lihtsalt motika fänn klubi siis võtan mina seda, kui metat, et ta meid kinni tahtis võtta. IC ja OOC on tal ka kalduvused valesti minna.

Head lugemist siis Very Happy ja mõtlemis ainet Siimule.
Tagasi üles Go down
Ponn

Ponn

PostitaminePealkiri: Re: Ponn_Nadel liidri avaldus .   Ponn_Nadel liidri avaldus . EmptyKolm Okt 21, 2009 7:46 am

Teile Rich, musid Very Happy kirjutas:
Kuna mulle meeldib juba adminitega vaielda siis seda ma ka teen.
Ei soovita teda, Eile tegi nonRP. Oli sisi väike intsident ühe maffiaga (Jaapani vist). ÜHesõnaga Larry sai veits tappa ja ma päästsin ta ära. Sõitsime siis haigla juurde, Saatsin Susannale ka SMS´i, et ta nagu naine, et oskab seda arsti värki, Saime siis haigla ees kokku ja sinna tuli ka Ponn. Haaras persest m4´ja ja hakkas lampi sihtima. Kuna politsei jaoks oleme me lihtsalt motika fänn klubi siis võtan mina seda, kui metat, et ta meid kinni tahtis võtta. IC ja OOC on tal ka kalduvused valesti minna.

Head lugemist siis Very Happy ja mõtlemis ainet Siimule.

tõsiselt on probleeme arusaamisega ?
ma mõtlesin tulete mind maha laskma .. igaksjuhuks hakkasin sihtima , noo sain selle relva panemise eest slap ,
mm , kuna ma ajasin sasssi ic ja ooc ? Surprised
ja kes räääkis kinnni võtmisest ? ära kujuta ette poja .
ma ainult tahtsin end kaitsta .
Tagasi üles Go down
Mr.Denis

Postituste arv : 7

PostitaminePealkiri: Re: Ponn_Nadel liidri avaldus .   Ponn_Nadel liidri avaldus . EmptyKolm Okt 21, 2009 12:35 pm

Ei, kuna heast peast sihib relvaga näkku, ise F.B.I ja ütlen mis vahid tahad kuuli..
Tagasi üles Go down
Kuld

Postituste arv : 12

PostitaminePealkiri: Re: Ponn_Nadel liidri avaldus .   Ponn_Nadel liidri avaldus . EmptyNelj Okt 22, 2009 6:30 am

Mr.Denis kirjutas:
Ei, kuna heast peast sihib relvaga näkku, ise F.B.I ja ütlen mis vahid tahad kuuli..

ega ongi sõitis tagant sisse, mu vennale (Denisele) ja vend ytles ``maksa auto kinni.`` Ponn ytleb ``mis vahid nõuad kuuli?``
Tagasi üles Go down
Larry

Postituste arv : 36

PostitaminePealkiri: Re: Ponn_Nadel liidri avaldus .   Ponn_Nadel liidri avaldus . EmptyNelj Okt 22, 2009 6:38 am

Teema lukku! Ponn ei saa politsei liidriks, ülemaks valiti keegi teine!
Tagasi üles Go down
Ponn

Ponn

PostitaminePealkiri: Re: Ponn_Nadel liidri avaldus .   Ponn_Nadel liidri avaldus . EmptyNelj Okt 22, 2009 7:24 am

Kuld kirjutas:
Mr.Denis kirjutas:

ega ongi sõitis tagant sisse, mu vennale (Denisele) ja vend ytles ``maksa auto kinni.`` Ponn ytleb ``mis vahid nõuad kuuli?``

oh jummal , ega oma teksti pole juurde vaja panna .
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Ponn_Nadel liidri avaldus .   Ponn_Nadel liidri avaldus . Empty

Tagasi üles Go down

Ponn_Nadel liidri avaldus .
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» Liidri Avaldus
» Liidri avaldus.
» Liidri avaldus.
» Politsei liidri avaldus!
» Liidri avaldus.