| Liitumine! | |
|
|
Autor | Teade |
---|
Ryan_Malcolm
Postituste arv : 37 Join date : 14/10/2009 Age : 30 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Liitumine! Laup Okt 17, 2009 9:53 am | |
| ((IC)) Nimi:
Miks peaksid sina saama maffiase:
Kui kaua oled LS is elanud?: ((tase)) Elulugu:
On sul varaseimaid kogemusi?:((OOC)) Nimi:
Vanus
MSN:
RP tase ( 10 palli süsteemis)
Kui kaua oled SA-MP i mänginud?
Viimati muutis seda Ryan_Malcolm (Laup Okt 17, 2009 3:37 pm). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Jack_Asten
Postituste arv : 11 Join date : 17/10/2009
| Pealkiri: Liitumis avaldus! Laup Okt 17, 2009 3:20 pm | |
| Nimi:Jack Asten
Miks peaksid sina saama maffiase:Kuna ma oskan oma tööd!
Kui kaua oled LS is elanud?: ((tase)):1
Elulugu:((max 250 sõna)):Lisan hiljem.
On sul varaseimaid kogemusi?:Jah ((OOC))
Nimi:Tõnis
Vanus14
MSN:hullupoiss@hotmail.com
RP tase ( 10 palli süsteemis):7
Kui kaua oled SA-MP i mänginud?6 kuud. | |
|
| |
Ryan_Malcolm
| Pealkiri: Re: Liitumine! Laup Okt 17, 2009 3:24 pm | |
| Vormistus täiesti vale, boldid puudu , copi /quote pealt | |
|
| |
johannes
Postituste arv : 3 Join date : 17/10/2009
| Pealkiri: Liitumisavaldus Laup Okt 17, 2009 3:39 pm | |
| ((ic)) Nimi:Johannes_Wendy Miks peaksid sina saama maffiase:sest mulle meeldib relvadega äritseda ja ma oskan neid kasutada Kui kaua oled LS is elanud?: ((tase)) 1 Elulugu:((max 250 sõna)):Esimese aasta elasin ma toredas peres. Mu isa oli gängster ja ema rekkamees. Kui ma olin 3 aastane lasti mu ema töölt lahti. Isa ei jaksanud kogu peret ära toita, ema suri nälga. Kui me isaga kahekesi olime siis oli meil rahadega kõik hästi. Kooli ma ei läinud, sest isa ei oleks saanud õpikute eest maksta. Kui ma juba 10. olin siis käisin ma isa gängiga kaasas. Mulle meeldisid gängsterid.Aga kui ma 16 sain siis läksin teenima pizzapoisina ja siis teedekoristajaks. Isa põgenes politseide eest ja sai, haavata hiljem ta sai haiglas surma. Isa surm pani mind mõtlema, ja ma otsustasin minna ülikooli arstiks õppima. Lõppude lõpuks lõpetasin ma ülikooli ja sain doktori kraadi. On sul varaseimaid kogemusi?:jah mu isa oli ka maffias ((OOC)) Nimi:johannes Vanus on oluline? MSN:pihlakjoss@hotmail.com RP tase ( 10 palli süsteemis) 8 Kui kaua oled SA-MP i mänginud? no ütleme 3 kuud[center]
Viimati muutis seda johannes (Laup Okt 17, 2009 3:50 pm). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
Ryan_Malcolm
| Pealkiri: Re: Liitumine! Laup Okt 17, 2009 3:44 pm | |
| Õige , kuid ((ooc)) ((ic)) paigutailusti ära! boldi text ära ja värvid samad nagu mul! | |
|
| |
Larry
Postituste arv : 36 Join date : 17/10/2009
| Pealkiri: Re: Liitumine! Laup Okt 17, 2009 3:53 pm | |
| - johannes kirjutas:
((ic))
Nimi:Johannes_Wendy
Miks peaksid sina saama maffiase:sest mulle meeldib relvadega äritseda ja ma oskan neid kasutada
Kui kaua oled LS is elanud?: ((tase)) 1
Elulugu:((max 250 sõna)):Esimese aasta elasin ma toredas peres. Mu isa oli gängster ja ema rekkamees. Kui ma olin 3 aastane lasti mu ema töölt lahti. Isa ei jaksanud kogu peret ära toita, ema suri nälga. Kui me isaga kahekesi olime siis oli meil rahadega kõik hästi. Kooli ma ei läinud, sest isa ei oleks saanud õpikute eest maksta. Kui ma juba 10. olin siis käisin ma isa gängiga kaasas. Mulle meeldisid gängsterid.Aga kui ma 16 sain siis läksin teenima pizzapoisina ja siis teedekoristajaks. Isa põgenes politseide eest ja sai, haavata hiljem ta sai haiglas surma. Isa surm pani mind mõtlema, ja ma otsustasin minna ülikooli arstiks õppima. Lõppude lõpuks lõpetasin ma ülikooli ja sain doktori kraadi.
On sul varaseimaid kogemusi?:jah mu isa oli ka maffias
((OOC))
Nimi:johannes
Vanus on oluline?
MSN:pihlakjoss@hotmail.com
RP tase ( 10 palli süsteemis) 8
Kui kaua oled SA-MP i mänginud? no ütleme 3 kuud[center] Siin on oluline vanus, mitte msn. Su RP tase päris 8 ka nüüd pole. Eluloo lõpus said "doktori kraadi" wtf? | |
|
| |
Ryan_Malcolm
| Pealkiri: Re: Liitumine! Püh Okt 18, 2009 1:21 am | |
| - johannes kirjutas:
((ic))
Nimi:Johannes_Wendy
Miks peaksid sina saama maffiase:sest mulle meeldib relvadega äritseda ja ma oskan neid kasutada
Kui kaua oled LS is elanud?: ((tase)) 1
Elulugu:((max 250 sõna)):Esimese aasta elasin ma toredas peres. Mu isa oli gängster ja ema rekkamees. Kui ma olin 3 aastane lasti mu ema töölt lahti. Isa ei jaksanud kogu peret ära toita, ema suri nälga. Kui me isaga kahekesi olime siis oli meil rahadega kõik hästi. Kooli ma ei läinud, sest isa ei oleks saanud õpikute eest maksta. Kui ma juba 10. olin siis käisin ma isa gängiga kaasas. Mulle meeldisid gängsterid.Aga kui ma 16 sain siis läksin teenima pizzapoisina ja siis teedekoristajaks. Isa põgenes politseide eest ja sai, haavata hiljem ta sai haiglas surma. Isa surm pani mind mõtlema, ja ma otsustasin minna ülikooli arstiks õppima. Lõppude lõpuks lõpetasin ma ülikooli ja sain doktori kraadi.
On sul varaseimaid kogemusi?:jah mu isa oli ka maffias
((OOC))
Nimi:johannes
Vanus on oluline?
MSN:pihlakjoss@hotmail.com
RP tase ( 10 palli süsteemis) 8
Kui kaua oled SA-MP i mänginud? no ütleme 3 kuud[center] Liiga nonrp oled! | |
|
| |
kajar
Postituste arv : 3 Join date : 18/10/2009
| Pealkiri: Liitumine Püh Okt 18, 2009 7:29 am | |
| Nimi:Kajar
Miks peaksid sina saama maffiase:Sest mulle meeldib relvadega mängida
Kui kaua oled LS is elanud?:ei tea ((tase))1
Elulugu:Sündisin aastal 1980.Minu ema oli müüja isa oli politseinik.Siis kui ma 7 sain siis ma läksin kooli.Ükspäev läksime emaga poodi ja seal tulid röövlid ja võtsid minu ema kinni.Isa ja teised politseinikud hakkasid teda otsima.Kui ma 15 sain siis isa ütles et ema oli surnud.Siis me läksime isaga linna ja seal oli tema töö juhataja ka siis viskas tema töölt välja.Kui ma 18 sain siis ma läksin isaga randa.Siis hakkasime ära minema siis lasti minu isa maha.Siis olid matused ma olin seal ja kurb nägu.Siis ma pidin tööle minema.Siis ma läksin sõbra juurde elama.Esimene töö oli mul taksojuht.See tüütas mind ära.Siis ma võtsin uue töö automehaanik.Kui ma 20 sain siis ma jäin selle töö peale
On sul varaseimaid kogemusi?:ja ((OOC))
Nimi:Kajar
Vanus12
MSN:-
RP tase ( 10 palli süsteemis)6 või 7
Kui kaua oled SA-MP i mänginud?mingi 6-7 kuud | |
|
| |
Ryan_Malcolm
| Pealkiri: Re: Liitumine! Püh Okt 18, 2009 8:18 am | |
| - kajar kirjutas:
- Nimi:Kajar
Miks peaksid sina saama maffiase:Sest mulle meeldib relvadega mängida
Kui kaua oled LS is elanud?:ei tea ((tase))1
Elulugu:Sündisin aastal 1980.Minu ema oli müüja isa oli politseinik.Siis kui ma 7 sain siis ma läksin kooli.Ükspäev läksime emaga poodi ja seal tulid röövlid ja võtsid minu ema kinni.Isa ja teised politseinikud hakkasid teda otsima.Kui ma 15 sain siis isa ütles et ema oli surnud.Siis me läksime isaga linna ja seal oli tema töö juhataja ka siis viskas tema töölt välja.Kui ma 18 sain siis ma läksin isaga randa.Siis hakkasime ära minema siis lasti minu isa maha.Siis olid matused ma olin seal ja kurb nägu.Siis ma pidin tööle minema.Siis ma läksin sõbra juurde elama.Esimene töö oli mul taksojuht.See tüütas mind ära.Siis ma võtsin uue töö automehaanik.Kui ma 20 sain siis ma jäin selle töö peale
On sul varaseimaid kogemusi?:ja ((OOC))
Nimi:Kajar
Vanus12
MSN:-
RP tase ( 10 palli süsteemis)6 või 7
Kui kaua oled SA-MP i mänginud?mingi 6-7 kuud Denied | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Liitumine! | |
| |
|