Carlo Admin
Postituste arv : 76 Join date : 13/10/2009
| Pealkiri: Carlo Fertiza liidriavaldus Reede Okt 16, 2009 1:02 pm | |
| (( IC )) Eesnimi: Carlo Perekonnanimi: Fertiza Vanus: 21 Kaua sa LSis elanud oled: ((1. tase)) Telefoni number:(( ei mäleta peast)) Elukoht: Lennujaama 3-27 Omad autojuhilube?: jah Omad relvaluba?: ei Miks just sina?: Kuna ma olen inimene, kes suudab juhtida teisi . Elulugu:1987 aastal sündisin ma San Fierro sünnitusmajas. Minu ema nimi oli Lilly ja isa nimi Larry. Isa töötas kohalikus vallavalitsuses, ema, aga hoidis mind. Aastad möödusid imeruttu. Leidsin ennast 13. elueas. Peale kooli sai sõpradega mokatubakat ja paar napsu tehtud, kui aga avastasin , et need pole head, jätsin need raskustega maha. Olin juba 16 kui läksin kohalikku pitsapoodi tööle. Teenindasin inimesi motorolleriga. Larry, aga lasti vallavalitsusest lahti. Lilly oli aga leidnud tööotsa kokana. Tõõtasime samas pitsa restoranis. Ühel rahulikul suveõhtul aga tungiti pitsapoodi sisse. Olin just 19 aastat täis saanud. Meil oli letiall üks tavaline 9MM püstol, aga keegi polnud seda varem kasutanud. Mu ema sihiti relvaga, ning mina pidin hakkama raha kotti panema. Küll, aga tuli politsei, ning pätid lasid mu ema maha ning panid jooksu. Ise haarasin letialt püstoli. Jooksin välja ning sihtisin varga jalga. Ta kukkus pikali ning üritas mind lasta... aga ma lasin talle kuuli pähe. Sellest ajast saadik, olen proovinud kanditeerida politseiülemaks. Lõpetasin aasta tagasi politseikolledši. Ning lõpetasin nii hästi, et sain hõbemedali. Kas sa oled olnud seotud kriminaalsete grupeeringutega: EI Mina Carlo Fertiza luban valitsusele, et puhastan tänavaid pättidest kui mind määratakse liidriks. Kui ma oma seisukohta ei täida, võite mind politseist lahti lasta.Allkiri:C.Fertiza(( OOC )) Sinu nimi: Siim Kuidas hindad oma RP oskust: 7,5/10 (viimasel ajal pole kaua saanud mängida) Palju sa RP servudes oled mänginud: Kuskil 6 kuud
Viimati muutis seda Carlo (Laup Okt 17, 2009 1:42 am). Kokku muudetud 1 kord | |
|
Teile Rich, musid :D
Postituste arv : 68 Join date : 15/10/2009 Asukoht : Tartu :D
| Pealkiri: Re: Carlo Fertiza liidriavaldus Reede Okt 16, 2009 2:05 pm | |
| RP tase liiga nõrk. Laseme ikka tava mängijad liidriteks. Me võime ju tava liikmed ka olla. | |
|
Carlo Admin
Postituste arv : 76 Join date : 13/10/2009
| Pealkiri: Re: Carlo Fertiza liidriavaldus Laup Okt 17, 2009 1:41 am | |
| ma võin panna ka 10/10 , kes ütleb et see tõele vastab ? Pealegi , vist ikkagi alahindasin ennast . | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Carlo Fertiza liidriavaldus | |
| |
|