KaPo - Kaitsepolitsei liidriks kandideerimisavaldus.
[ IC ]
Perekonnanimi: Chealion
Eesnimi: Anthony
Vanus: 25
Elukoht: Los Santos
Telefoni number: None
Praegune amet: Töötu, sest olen uues linnas.
Eelmised ametid: Ärimees.
Mis lube omad: Olen tegemas autojuhilube.
Mitu kuritegu oled toime pannud: Mitte ühtegi ja ei pane tulevikus ka ühtegi.
Mitu korda on sind arreteeritud: Ei ole.
Kas sa oled olnud seotud gängide või muude kriminaalsete gruppidega: Ei ole.
Sinu elulugu: Minu nimi on Anthony Chealion. Sündisin 1984. aastal Brasiilias, Rio de Janeiro-s. Rio de Janeiro on imeilus Brasiilia pealinn. Elasime ema ja isaga ühes suures majas mere ääres, sadama juures. Ema ja isa olid mul abielus ja ma olin üksik laps peres. Koolis käisin ma kohalikus inglisekoolis. Päritolust oleme me mustanahalised ehksiis afroameeriklased. Isa oli mul kuulus ärimees pealinnas. Talle kuulus suur paadifirma. Paadifirma oli isal hea mõte, kuna siin Rio de Janeiro ääres on vapustavalt ilus meri ja ilusad vaated. Firma läheb tal praeguseni hästi, kuna kõik siia elama tulevad rikkad inimesed ostavad omale, kas kalli kaatri või jahi. Tänu sellele firma toobki raha palju sisse. Ema oli mul moedisainer. Ta töötas kohalikus moefirmas. Tema poolt oli disanitud ka palju kleite Ameerika presidendi naisele. Koolis läks mul hästi, olin täitsa puhas viieline. Minu parim sõber oli mu pinginaaber, kelle isa oli minu isa kolleeg. Saime temaga väga hästi läbi, tegime peaaeggu kõike koos. Kui saime 18 aastaseks, läksime reisisime läbi mere Ameerikasse, kus alustasime oma karjääriga. Koolis käisime me jälle koos. Kui olime koolid lõpetanud läksime tööle FBI firmasse, kus anti meile meeldivat tööd ja head palka. Paari aasta pärast tegi isa meile pakkumise, et võime isa firmat laiendada ka Ameerikas, Miamis. Seega kolisimegi Miami-sse, kus leidsime oma esimesed elukaaslased. Nendega kohtusime tänaval, meie sõitsime autoga ringi linnapeal ja kohtasime neid valgusfoori taga, kui nad istusid vägevas kabrioletis. Me küsisime nende telefoninumbrid ja õhtul juba läksime restoraani nendega õhtustama. Me elasime nendega koos umbes 4 aastat. Kui ma olin 24 aastane, juhtus mu naisega raske liiklusõnnetus, ta kukkus kaljult autoga alla. Kahjuks ta suri. Sellepeale ma põgenesin minema sellega, mis mul oli alles ning jõudsin Los Santosesse, kus proovin edasi elada normaalset elu. Oma naise rasket surma ei suuda ma kindlasti unustada, kuid pean eluga edasi minema. Nüüd proovingi tööjärjele saada, et seda unustada.
Mis muudab sind teistest paremaks?: Palju kogemusi liidrina, adminina ja legaalsetes fraktsioonides töötades.
[ OOC ]
Kui vana sa oled : 14
Kas omad ja kasutad programmi ventrilo : Jah, oman kuid hetkel ei kasuta.
Kui kaua oled sa SA-MP –i mänginud : Pool aastat.
Roleplay tase : 9
Sõiduoskus : 8
Laskmine : 7
Fraktsiooni juhtimine : 10
Mis level sa e.Reallife serveris oled : 1, RR oli.
Kas sul on eelnevaid politsei kogemusi : Jah, ikka.
Kui aktiivne mängija sa oled : Päevas ikka mõned tunnid tulevad ära.
[RP osa]
Seleta järgmised definitsioonid.
Revenge kill(RK) – Kättemaksuks tapmine ehk lähed otsid üles inimese, kes su ennem tappis ning maksad kätte talle ehk tapad.
Metagame(Meta) – IC kasutamine Ooc-s.
Powergame – Supermeest mängime. Näide : /me sööb Saturni ära
Character kill(CK) – Karakteri surm, karakteri andmed nullitakse.
Player kill(PK) – Tavaline mängija surm.
Rollimäng ehk Roleplay – Mäng, kus kujutatakse päris elu, sul on karakter kelle järgi sa pead elama mängus.
IC ehk In Character – Mängusisene tegevus.
OOC ehk Out of Character – Mänguväline tegevus.
Metagame(Meta) – OOC kasutamine IC-s ehk mänguvälise info kasutamine mängusiseselt.