Jonas
Postituste arv : 4 Join date : 22/10/2009
| Pealkiri: Jonase avaldus Laup Okt 24, 2009 12:54 pm | |
| IC Nimi: Jonas_Graitly Vanus:30 Number: 824995 Elukoht:Los Santos Mida tooksite kasu linnapeana?: Rohkem töökohti Linna korras olekut Õiglust Elulugu: Sündisin San Fierros, peale sünnitust suri ema, ning isa pööras ka ära. Isa viidi hullumajja umbes nädalakese sain elatud üksinda, teadmaks keegi, et ma isegi üksi olen. Siis, aga viidi mind lastekodusse, sealt sain omale hea perekonna nimega Graitly , nad viisid mind endapoole, nende maja oli suur ja ilus , ainult trepi käsipuud olid roostesse läinud, need ei meeldinud. Astudes välja nende Land Roverist tundsin ennast kui 7-smendas teavas. Kuid järsku see kõik muutus, leides, et nende suur rotveiler hammustas mind jalast. Mind viidi haiglasse, seal ma nägin isegi Carlo Fertizat, ta küsis kas ma tahan teha perekonna vastu taotluse, kas koer panna magama või ei. Vastasin EI. Aastad möödusid, olin jõudnud 17. eluikka, kui avastasin sellised asjad nagu narkootikumid, leides, et need pole kasulikud ning ennast kahjustavad jätsin selle asja raskustega maha. Aastad taas mödusid. Olin 18. Hakkasin otsima korralikumat tööd ja proovin linnapeaks . Allkiri: J.Graitly
OOC
Nimi: Kristo Vanus:14 Elukoht: tartu Miks soovid saada linnapeaks: sest mulle meeldib see töö ja tahan et LSis saab kõige parem linn san andrease peale Oskan RP
Rp tase :7 | |
|